POZNAJ NASZE MENU
Napoje i Alkohole
[Tutaj trzeba dopisać tekst o menu]
Wybierz kategorię:
Sałatki
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem i pomidorami suczonymi |
26 zł |
podana na sosie serowym z duetem marchwi i ziemniakami au gratin |
Stek z karkówki marynowany w ziołach |
29 zł |
podany z grillowanymi warzywami i pieczonym ziemniakiem w całości z kwaśną śmietaną i nutą czosnku |
Żeberka wieprzowe w sosie BBQ |
39 zł |
z nutą Jacka Danielsa podane z kluseczkami gnochii oraz kapustą kiszoną zasmażaną |
Pół kaczki po staropolsku |
49 zł |
serwowanej na karmelizowanych jabłkach w towarzystwie klusek gnochi i modrej kapusty |
Stek wołowy z Amerykańskiego “Angusa” |
69 zł |
podany z sosem barnaise, cukrowym groszkiem w towarzystwie frytek stekowych, mixu sałat i warzyw z sosem vinegrette |
Zupy
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem i pomidorami suczonymi |
26 zł |
podana na sosie serowym z duetem marchwi i ziemniakami au gratin |
Stek z karkówki marynowany w ziołach |
29 zł |
podany z grillowanymi warzywami i pieczonym ziemniakiem w całości z kwaśną śmietaną i nutą czosnku |
Żeberka wieprzowe w sosie BBQ |
39 zł |
z nutą Jacka Danielsa podane z kluseczkami gnochii oraz kapustą kiszoną zasmażaną |
Pół kaczki po staropolsku |
49 zł |
serwowanej na karmelizowanych jabłkach w towarzystwie klusek gnochi i modrej kapusty |
Stek wołowy z Amerykańskiego “Angusa” |
69 zł |
podany z sosem barnaise, cukrowym groszkiem w towarzystwie frytek stekowych, mixu sałat i warzyw z sosem vinegrette |
Makarony i pierogi
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem i pomidorami suczonymi |
26 zł |
podana na sosie serowym z duetem marchwi i ziemniakami au gratin |
Stek z karkówki marynowany w ziołach |
29 zł |
podany z grillowanymi warzywami i pieczonym ziemniakiem w całości z kwaśną śmietaną i nutą czosnku |
Żeberka wieprzowe w sosie BBQ |
39 zł |
z nutą Jacka Danielsa podane z kluseczkami gnochii oraz kapustą kiszoną zasmażaną |
Pół kaczki po staropolsku |
49 zł |
serwowanej na karmelizowanych jabłkach w towarzystwie klusek gnochi i modrej kapusty |
Stek wołowy z Amerykańskiego “Angusa” |
69 zł |
podany z sosem barnaise, cukrowym groszkiem w towarzystwie frytek stekowych, mixu sałat i warzyw z sosem vinegrette |
Ryby i owoce morza
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem i pomidorami suczonymi |
26 zł |
podana na sosie serowym z duetem marchwi i ziemniakami au gratin |
Stek z karkówki marynowany w ziołach |
29 zł |
podany z grillowanymi warzywami i pieczonym ziemniakiem w całości z kwaśną śmietaną i nutą czosnku |
Żeberka wieprzowe w sosie BBQ |
39 zł |
z nutą Jacka Danielsa podane z kluseczkami gnochii oraz kapustą kiszoną zasmażaną |
Pół kaczki po staropolsku |
49 zł |
serwowanej na karmelizowanych jabłkach w towarzystwie klusek gnochi i modrej kapusty |
Stek wołowy z Amerykańskiego “Angusa” |
69 zł |
podany z sosem barnaise, cukrowym groszkiem w towarzystwie frytek stekowych, mixu sałat i warzyw z sosem vinegrette |
Dania z mięsa
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem i pomidorami suczonymi |
26 zł |
podana na sosie serowym z duetem marchwi i ziemniakami au gratin |
Stek z karkówki marynowany w ziołach |
29 zł |
podany z grillowanymi warzywami i pieczonym ziemniakiem w całości z kwaśną śmietaną i nutą czosnku |
Żeberka wieprzowe w sosie BBQ |
39 zł |
z nutą Jacka Danielsa podane z kluseczkami gnochii oraz kapustą kiszoną zasmażaną |
Pół kaczki po staropolsku |
49 zł |
serwowanej na karmelizowanych jabłkach w towarzystwie klusek gnochi i modrej kapusty |
Stek wołowy z Amerykańskiego “Angusa” |
69 zł |
podany z sosem barnaise, cukrowym groszkiem w towarzystwie frytek stekowych, mixu sałat i warzyw z sosem vinegrette |
Dodatki
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem i pomidorami suczonymi |
26 zł |
podana na sosie serowym z duetem marchwi i ziemniakami au gratin |
Stek z karkówki marynowany w ziołach |
29 zł |
podany z grillowanymi warzywami i pieczonym ziemniakiem w całości z kwaśną śmietaną i nutą czosnku |
Żeberka wieprzowe w sosie BBQ |
39 zł |
z nutą Jacka Danielsa podane z kluseczkami gnochii oraz kapustą kiszoną zasmażaną |
Pół kaczki po staropolsku |
49 zł |
serwowanej na karmelizowanych jabłkach w towarzystwie klusek gnochi i modrej kapusty |
Stek wołowy z Amerykańskiego “Angusa” |
69 zł |
podany z sosem barnaise, cukrowym groszkiem w towarzystwie frytek stekowych, mixu sałat i warzyw z sosem vinegrette |
Dla dzieci
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem i pomidorami suczonymi |
26 zł |
podana na sosie serowym z duetem marchwi i ziemniakami au gratin |
Stek z karkówki marynowany w ziołach |
29 zł |
podany z grillowanymi warzywami i pieczonym ziemniakiem w całości z kwaśną śmietaną i nutą czosnku |
Żeberka wieprzowe w sosie BBQ |
39 zł |
z nutą Jacka Danielsa podane z kluseczkami gnochii oraz kapustą kiszoną zasmażaną |
Pół kaczki po staropolsku |
49 zł |
serwowanej na karmelizowanych jabłkach w towarzystwie klusek gnochi i modrej kapusty |
Stek wołowy z Amerykańskiego “Angusa” |
69 zł |
podany z sosem barnaise, cukrowym groszkiem w towarzystwie frytek stekowych, mixu sałat i warzyw z sosem vinegrette |
Zapraszamy serdecznie
Poniedziałek-Piątek: 800-2200 / Sobota-Niedziela: 900 - 2200