POZNAJ NASZE MENU
Dania z mięsa
Najwyższej jakości mięsa przygotowujemy według autorskich przepisów. Podajemy w towarzystwie znakomitych dodatków.
Wątróbka indycza z jabłkiem, cebulką i majerankiem, flambirowana czerwonym winem |
37 zł |
podana z puree i sałatką vinegrette |
Pierś z kurczaka De Volaille nadziewana masłem |
38 zł |
w towarzystwie opiekanych cząstek ziemniaka z bukietem gotowanych warzyw |
Staropolski kotet schabowy (220g) |
39 zł |
podany z panierowanymi pieczarkami, z kapustą zasmażaną i opiekanymi ziemniaczkami |
Polędwica wieprzowa zawijana w boczku |
46 zł |
podana na sosie grzybowym z fasolką szparagową oraz ziemniaczano-cebulowymi rostii |
Stek z karkówki marynowany w ziołach (250g) |
48 zł |
podany z masełkiem czosnkowym, z grillowanymi warzywami i pieczonym ziemniakiem w całości z sosem tzatziki |
Pół kaczki po staropolsku |
58 zł |
serwowanej na jabłkach w czerwonym winie w towarzystwie podsmażanych klusek gnocchi i modrej kapusty z rodzynkami |
Zapraszamy serdecznie
Poniedziałek-Czwartek: 1200-2000 / Piątek-Niedziela: 1200-2100