POZNAJ NASZE MENU

Dania z mięsa

Najwyższej jakości mięsa przygotowujemy według autorskich przepisów. Podajemy w towarzystwie znakomitych dodatków.




Wątróbka indycza z jabłkiem, cebulką i majerankiem, flambirowana czerwonym winem (220g)

37 zł

podana z puree i sałatką vinegrette  

Pierś z kurczaka De Volaille nadziewana masłem (210g)

41 zł

w towarzystwie opiekanych cząstek ziemniaka z bukietem gotowanych warzyw  

Staropolski kotet schabowy (250g)

42 zł

podany z panierowanymi pieczarkami, z kapustą zasmażaną i opiekanymi ziemniaczkami  

Golonka po bawarsku (350g)

49 zł

skąpana w piwie, podana na kapuście zasmażanej z opiekanymi ziemniaczkami  

Stek z karkówki marynowany w ziołach (230g)

51 zł

podany z masełkiem czosnkowym, z grillowanymi warzywami i pieczonym ziemniakiem w całości z sosem tzatziki  

Pół kaczki po staropolsku (350g)

65 zł

serwowanej na jabłkach w czerwonym winie w towarzystwie podsmażanych klusek gnocchi i modrej kapusty z rodzynkami  

 

 







Zapraszamy serdecznie

Poniedziałek-Czwartek: 1200-2000    /    Piątek-Niedziela: 1200-2100

zdjęcie-19

Potrzebujesz noclegu?

Sprawdź nasze noclegi
zdjęcie-20

Poznaj nasze menu

Sprawdź szczegóły
zdjęcie-21

Zobacz gdzie jesteśmy

Lokalizacja na mapie