POZNAJ NASZE MENU
Dania z mięsa
Najwyższej jakości mięsa przygotowujemy według autorskich przepisów. Podajemy w towarzystwie znakomitych dodatków.
Wątróbka indycza z jabłkiem, cebulką i majerankiem, flambirowana czerwonym winem (220g) |
37 zł |
podana z puree i sałatką vinegrette |
Pierś z kurczaka De Volaille nadziewana masłem (210g) |
41 zł |
w towarzystwie opiekanych cząstek ziemniaka z bukietem gotowanych warzyw |
Staropolski kotet schabowy (250g) |
42 zł |
podany z panierowanymi pieczarkami, z kapustą zasmażaną i opiekanymi ziemniaczkami |
Golonka po bawarsku (350g) |
49 zł |
skąpana w piwie, podana na kapuście zasmażanej z opiekanymi ziemniaczkami |
Stek z karkówki marynowany w ziołach (230g) |
51 zł |
podany z masełkiem czosnkowym, z grillowanymi warzywami i pieczonym ziemniakiem w całości z sosem tzatziki |
Pół kaczki po staropolsku (350g) |
65 zł |
serwowanej na jabłkach w czerwonym winie w towarzystwie podsmażanych klusek gnocchi i modrej kapusty z rodzynkami |
Zapraszamy serdecznie
Poniedziałek-Czwartek: 1200-2000 / Piątek-Niedziela: 1200-2100