POZNAJ NASZE MENU
Ryby i owoce morza
Ryby to specjalność tego regionu - bogate w składniki odżywcze oraz przyrządzane z pasją.
Ryby
Śledź w śmietanie (220g) |
39 zł |
z jabłkiem, ogórkiem kiszonym i cebulką, podane z pieczonym ziemniakiem w całości |
Filet z dorsza atlantyckiego w parmezanowej panierce lub saute (170g) |
58 zł |
podany na sosie chrzanowym z fasolką szparagową i pieczonymi batatami |
Płat pstrąga “Zagórzańskiego” z pieca (500g) |
59 zł |
marynowany w ziołach ogrodowych, podany z sałatką vinegrette i chrupiącymi cząstkami ziemniaków |
Filet sandacza z patelni lub z pieca (170g) |
58 zł |
podany na sosie holenderskim ze szparagami z opiekanymi ziemniaczkami i vinegrette . |
Owoce morza
Scampi z orietntalną nutą na ostro lub łagodnie |
54 zł |
czyli krewetki królewskie, aromatyzowane brandy z porem i selerem naciowym podane z ryżem jaśminowym |
Zapraszamy serdecznie
Poniedziałek-Czwartek: 1200-2000 / Piątek-Niedziela: 1200-2100